fbpx

Zoek je een filmstudio of fotostudio in Brabant?

Ook bij ons ben je daarvoor altijd aan het goede adres!

Fotostudio of Filmstudio in of nabij Brabant

Hoewel wij niet in Brabant liggen is het toch de moeite waard om bij ons een kijkje te nemen, want echt ver hoef je vanuit Brabant niet te reizen. Nijmegen is immers vanuit Brabant vrij makkelijk bereikbaar en de reistijd is beperkt. Onze studios liggen direct aan de A73. En net zo belangrijk, we hanteren bovendien hartstikke voordelige prijzen. Voor de echte professional hebben wij veel in huis.

Je huurt onze grootste filmstudio A met een totale vloeroppervlakte van bijna 52 vierkante meter al voor slechts 45,- euro (ex BTW) per uur, inclusief gratis gebruik van 3x multifunctionele RGB Ledgo Alta tubes om deze fantastische studiowand in alle denkbare kleuren uit te lichten, én daarbij nog eens inbegrepen een set standaard driepuntsbelichting van Yongnuo of Falcon Eyes.

Daarbij krijg je ook een HD beamer, rookmachine en studioventilator, kosteloos ter beschikking. Tot slot maak je ook gratis gebruik van onze visagieruimte, inclusief omkleedruimte, afsluitbare lockers en een kledingstomer. Zodat jouw shoot kreukeloos verloopt.

Je boekt bij ons makkelijk en snel online via onze online store. In onze store tref je ook alle gear aan die je bij ons kunt huren, mocht je niet beschikken over de benodigde apparatuur.

Jouw creativiteit

In onze studios is er voldoende ruimte om jouw creativiteit optimaal tot uiting te laten komen. Of het nu gaat om een eenvoudige fotoshoot, een video clip, een product fotoshoot, of bijvoorbeeld interview, wij hebben alle benodigdheden paraat om jouw productie zo goed mogelijk te realiseren. Onze studio is hiervoor mede voorzien van de laatst gangbare apparatuur.
Je hoeft dus niet per se te rennen naar de dichtstbijzijnde rental shop, maar je huurt bij ons als je dat wenst net zo voordelig. Wij helpen je graag bij je keuze.

 

Alles voor de professional

Naast ons aantrekkelijke basispakket bieden we ook een PRO pakket. Dit pakket is bedoeld voor de professional en biedt nog meer voor minder, voor de cinematograaf waarbij kwaliteit voorop staat.
Zo vind je in dit pakket enkele van de beste RGB lampen van dit moment inbegrepen, tegen een zeer 
gereduceerd tarief, waarmee jij jouw productie gegarandeerd naar een hoger niveau tilt.

 

We horen graag van je. Pak gerust de telefoon om de mogelijkheden bij ons te bespreken. Uiteraard kun je ook gewoon langskomen om de studio te bekijken. Laat ons in dat geval wel eerst weten dat je langskomt zodat we de koffie kunnen klaarzetten.