Foto en of film studio gezocht in brabant?

Ook bij ons ben je daarvoor altijd aan het goede adres!

Je huurt onze grootste foto en film studio met een totale vloeroppervlakte van bijna 52 vierkante meter al voor slechts 45,- euro (ex BTW) per uur, inclusief gratis gebruik van 3x multifunctionele RGB Ledgo Alta tubes om deze fantastische studiowand in alle denkbare kleuren uit te lichten, én daarbij nog eens inbegrepen een set standaard driepuntsbelichting van Yongnuo of Falcon Eyes.

FOTO STUDIO EN OF FILM STUDIO IN OF NABIJ BRABANT

Hoewel wij niet in Brabant liggen is het toch de moeite waard om bij ons een kijkje te nemen, want echt ver hoef je vanuit Brabant niet te reizen. Nijmegen is immers vanuit Brabant vrij makkelijk bereikbaar en de reistijd is beperkt. Onze studios liggen direct aan de A73. En net zo belangrijk, we hanteren bovendien hartstikke voordelige prijzen. Voor de echte professional hebben wij veel in huis.

Je huurt onze grootste filmstudio A met een totale vloeroppervlakte van bijna 52 vierkante meter al voor slechts 45,- euro (ex BTW) per uur, inclusief gratis gebruik van 3x multifunctionele RGB Ledgo Alta tubes om deze fantastische studiowand in alle denkbare kleuren uit te lichten, én daarbij nog eens inbegrepen een set standaard driepuntsbelichting van Yongnuo of Falcon Eyes.

Daarbij krijg je ook een HD beamer, rookmachine en studioventilator, kosteloos ter beschikking. Tot slot maak je ook gratis gebruik van onze visagieruimte, inclusief omkleedruimte, afsluitbare lockers en een kledingstomer. Zodat jouw shoot kreukeloos verloopt.

Je boekt bij ons makkelijk en snel online via onze online store. In onze store tref je ook alle gear aan die je bij ons kunt huren, mocht je niet beschikken over de benodigde apparatuur.

We horen graag van je. Pak gerust de telefoon om de mogelijkheden bij ons te bespreken. Uiteraard kun je ook gewoon langskomen om de studio te bekijken. Laat ons in dat geval wel eerst weten dat je langskomt zodat we de koffie kunnen klaarzetten.

Huren

Huren gaat niet per hele of halve dag, maar je boekt juist per uur, met een minimum van twee uur, voor zowel de studio als gear. Zo betaal je slechts voor de uren die je werkelijk nodig hebt, wel zo voordelig.

Met onze volledige, moderne en toegankelijke studio voorzieningen kan iedereen een eigen top productie maken, het begin van jouw creatie. Zo presteer jij optimaal en kun jij je focussen op je creativiteit.

Je kan altijd zorgeloos en snel rekenen op onze support, als je ergens tegenaan loopt.

Video tour

Studio belichting

Studio belichting inbegrepen en voorzien van RGB verlichting. Tevens kunt u gebruik maken van continue belichting en flitsbelichting. 

Akoestiek

De studio’s zijn voorzien van akoestische panelen, geen hinderlijke galm en dus perfect voor opnames waar geluid belangrijk is.

Gear verhuur

Niet de juiste apparatuur in huis? Geen nood! Ook bij ons huur je de nieuwste gear, van belichting, audio en regiemonitoren tot aan wireless videotransmitters.

Visagie Ruimte

De visagieruimte is van alle gemakken voorzien, inclusief omkleedruimte, kledingstomer en lockers, en is bij de prijs inbegrepen.

Bereikbaarheid

Wij zijn makkelijk te bereiken via de A73. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor deur.

Laden en Lossen

Laden en lossen is heel eenvoudig via de overhead deur voor het binnenrijden van voertuigen of andere grote objecten.

Crew nodig?

Zoek je ook een visagist, of cameraman? Ook de inzet van extra crewleden voor jouw productie kunnen wij regelen. 

Extra

Gratis koffie, thee en supersnel internet! (WiFi, ook mogelijk via UTP).

FOTO EN FILM STUDIO VERHUUR

Bij ons huur je professionele en zeer compleet ingerichte fotostudio’s en filmstudio’s, zoals onze studio A van 160m2, de perfecte werkruimte voor zowel fotografen als creatieve productieteams.

Deze ruime studio is voorzien van een dubbele witte limbowand van 3 meter hoog met een oppervlakte van 52m2. Rondom de rondwand heb jij als foto- of videograaf veel vrije ruimte om te fotograferen en/of te filmen. Daarnaast beschikken we ook over kleinere studio’s en greenscreen mogelijkheden.

GEAR VERHUUR

Niet de juiste apparatuur in huis, of ben je gewoonweg iets vergeten? Geen nood, bij ons kun jij ook terecht voor het huren van gear, uiteraard tegen een lage prijs.

Wat vaak ontbreekt bij anderen is bij ons standaard op locatie aanwezig. Denk aan professionele belichting, cameras, lenzen, led tubes, gimbals en veel meer. Bekijk onze shop voor de mogelijkheden!

Studio props en decoratie

Bij Foto en Film Studio Nijmegen hebben we diverse decoratiematerialen en props te huur ter aankleding van uw decor of set.

Van Banken, stoelen, tafels en kasten tot aan zonnebrillen, vazen en prop- money, noem het maar op en wij hebben het!

 

Greenscreen

Geen tijd om voor opnames naar de andere kant van de wereld te vliegen?
Dan ben jij opzoek naar onze greenscreen studio’s!

Digitaal is het mogelijk de kleur groen van het scherm naar de gewenste achtergrond om te zetten. 
Hierbij kun je denken aan; een stad of natuurfoto, maar ook beelden van uw bedrijf, alles is mogelijk!

LIVE STREAM EN PODCAST

Een livestream organiseren is enorm populair. Zeker nu!
Je hoeft namelijk niet in dezelfde ruimte te zijn als je kijkers. Handig als je een presentatie of webinar geeft aan een publiek waarbij niet iedereen in de zaal aanwezig kan zijn.

Bij Foto en Film Studio Nijmegen kun je nu een livestream organiseren. Wij zorgen voor de crew, camera’s, het geluid én de verbinding met ieder media kanaal.

Audio opnamestudio

Zoek je een sfeervolle en betaalbare recording opnamestudio? Dan zijn wij de juiste keuze!

De audio studio is geschikt voor het opnemen van voiceovers, muziek producties alle andere soorten audio producties.