GEAR VERHUUR - MICROFOON SYSTEMEN

Niet de juiste apparatuur in huis? Geen nood, dit kunnen wij ook voor je regelen. Hier vind je onze tarieven voor het huren van extra gear voor gebruik in onze studio, zoals video, fotocamera en audio apparatuur. In overleg is apparatuur eventueel ook te huur voor gebruik op locatie. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, een bedrag aan borg dient vooraf te worden voldaan. Verhuur uitsluitend aan bedrijven die ten minste twee jaar bij de Kamer van Koophandel zijn ingeschreven, op vertoon van originele legitimatie door de daartoe bevoegde personen.

MICROFOON SYSTEMEN

DRAADLOOS MICROFOON SYSTEEM

DEITY CONNECT DUO RX

Deity Connect DUO RX is een 2.4Ghz Wireless Microphone Systeem met 2 transmitters en 1 receiver en biedt tal van opties om het geluid van jouw productie zo perfect mogelijk te vangen.

Prijs per dag € 35,00

DRAADLOOS MICROFOON SYSTEEM

Boya BY-WM8

Boya BY-WM8 Wireless Microphone Systeem met 2 transmitters en 1 receiver voor gebruik op DSLR camera’s, camcorders en audiorecorders.

Prijs per dag € 15,00

DRAADLOOS MICROFOON SYSTEEM

SARAMONIC UwMic9 TX9 + RX9

Professioneel draadloos microfoon systeem met een compacte zender en ontvanger, inclusief omni-directionele lavalier-microfoon. Zeer geschikt voor opnamen op locatie.

Prijs per dag € 25,00

DRAADLOOS MICROFOON SYSTEEM

Saramonic Draadloze Microfoon HU9

De Saramoic HU9 is een draadloze microfoon voor het Saramonic UwMic9 systeem. Je koppelt de HU9 eenvoudig met de RX9 ontvanger voor een professionele en betrouwbare draadloze setup.

Prijs per dag € 15,00